Startbanken Sentralgodkjenning BVN Mestermerke

Ja, jeg ønsker GRATIS BEFARING!

Fields marked with an * are required

 

Ved å klikke send, godtar og bekrefter du vår personvernerklæring.

Sikring av NAV-kontorer

Sikring av ansatte mot volds- og trusselsituasjoner – last ned PDF

I 2013 ble vi kontaktet av NAV et kontor for å øke sikkerhet på arbeidsplassen for de ansatte. Dette resulterte bl.a. i at vi utviklet en rømningsdør slik at en saksbehandler raskt og uhindret kunne evakuere til et annet kontor dersom en trusselsituasjon skulle oppstå. I etterkant har vi montert disse dørene og andre løsninger på flere NAV-kontorer. Med det som utgangspunkt i tillegg til det faktum at vold og trusler mot NAV-ansatte er doblet på to år så har vi tatt sikte på å være en foretrukket leverandør når NAV-kontorer skal sikres mot trusler og truende adferd fra besøkende. Derfor har vi, i samarbeid med enkelte NAV-kontor, gjennomført ulike sikringstiltak (last ned pdf fil for å se bilder).

 

Pendeldør for effektiv rømning

Vi har utviklet en rømnings-pendeldør som slår begge veier og på den måten bidrar til at en saksbehandler kan evakuere rommet raskt og effektivt dersom det skulle oppstå en akutt situasjon.

 

Folier for sikring av vinduer og glassflater.

Vi har mange ulike folier som bidrar både til økt sikkerhet og økt komfort i lokalene.

  • Folie for sikring mot knusing og splintring av vinduer. Den beskytter samtidig mot skade fra glasskår fra et knust vindu.
  • Varmereflekterende folie for redusert temperatur som gir økt komfort som igjen kan bidra til redusert stressnivå for den besøkende.

Prisene er inklusive mva og forutsetter fortløpende arbeid når pris for påfølgende dør eller vindu benyttes.

 

Spesialskranke med lav, tilpasset pendeldør eller vippbar topplate.

Er med på å sikre at uvedkommende ikke spontant kan storme inn på baksiden av skranken eller skrivebordet. Skjermende glassvegger ved skranken er et annet tiltak som er med på å redusere faren for spontane og plutselige angrep på de ansatte. Lav pendeldør eller vippbar bordplate for å forsinke noen å komme inn på baksiden av en skranke eller et skrivebord.

 

Forankring av skrivebord

Festing av skrivebord etc slik at bordene ikke bare kan veltes mot og over en saksbehandler.

 

Spørsmål?

Ønsker du tilbud eller mer informasjon så ring oss på 22 28 85 08 eller fyll ut vårt kontaktskjema øverst på siden, så kommer vi gjerne på befaring.

Oppussing av bad?

Beckmann Bygg har over 30 års erfaring med oppussing. Få et tilbud på oppussing av ditt bad! - les mer

Oppussing av leilighet?

Trenger du inspirasjon eller ønsker et tilbud på oppussin av leilighet? - les mer