Startbanken Sentralgodkjenning BVN Mestermerke

Ja, jeg ønsker GRATIS BEFARING!

Fields marked with an * are required

 

Ved å klikke send, godtar og bekrefter du vår personvernerklæring.

Utette dører og vinduer?

Trekk fra dører og vinduer er et velkjent problem og det går ut over både komfort og oppvarmingsutgiftene.

Eldre dører og vinduer
Problemet oppstår oftest i forbindelse med eldre dører og vinduer som etter hvert ikke sitter like tett inntil karmen som når de var nye.

utette-vinduer-beckmannbygg-sm

Kampanje
Vi kjører en høst og vinterkampanje rettet mot borettslag og sameier på ettermontering av nye tetningslister hvor vi freser spor til tetningslistene inn i treverket. Det gir både en varig tetning og en brukervennlig og myk lukkefunksjon i motsetning til selvklebende eller stiftede løsninger med skumgummilister og lignende.

Et rimeligere alternativ
Vi har spesialisert oss på rehabilitering av utette dør- og vinduskarmer, noe som kan være et rimelig alternativ til å bytte dører og vinduer som ellers fungerer godt.

Og jo flere leiligheter som ønsker dette utført, jo billigere blir det pr. vindu og dør i hver boenhet.

«Å sette inn tetningslister i dører og vinduer er enkelt, og det er både rimelig og effektivt”, skriver Riksantikvaren på sine hjemmesider. Utettheter fører til luftlekkasjer som gir kald trekk og varmetap. Det enkleste vi gjør for å få det varmere er å tette for trekk.
Vi freser spor i karmen og monterer en tetningslist som tåler både store temperatursvingninger og selv sterke rengjøringsmidler.

Har du trekkfulle vinduer eller dører kan en av grunnene være at tettingen rundt er for dårlig. Det skyldes som regel at tetningslisten eller isolasjonen rundt karmen er for dårlig. Uansett kan vi utbedre dette på en enkel måte. Det enkleste er om det er svakheter i forbindelse med tetningslistene. De blir gamle, tørre og de mister evnen til å holde kulden borte, derfor bør man innimellom kontrollere alle listene og skifte dem ut ved behov.
Pris for utskifting avhenger av hvor mange dører og vinduer hvor det skal monteres tetningslister. I tillegg avhenger det av om vinduene består av et stort vindu eller om det er inndelt i flere små hengslede vinduer.

Pris
Vinduer og dører er i mange dimensjoner så det er vanskelig å lage en fullstendig prisliste så vi har laget en liste med priseksempler som du finner ved å trykke her: Priseksempler for utskifting av tetningslister.

Prisene er inklusive mva og forutsetter fortløpende arbeid når pris for påfølgende dør eller vindu benyttes.
Vi tar også forbehold om at rammene er i en slik stand at innfresing av tetningslist kan utføres.
Hvis flere slår seg sammen blir det billigere for alle fordi oppstartskostnaden er innarbeidet i prisen for første dør eller vindu

Brosjyre
Vi har laget en enkel brosjyre som du finner ved å trykke her: Brosjyre ”Fjern trekk fra dører og vinduer”.

Oppussing av bad?

Beckmann Bygg har over 30 års erfaring med oppussing. Få et tilbud på oppussing av ditt bad! - les mer

Oppussing av leilighet?

Trenger du inspirasjon eller ønsker et tilbud på oppussin av leilighet? - les mer