Startbanken Sentralgodkjenning BVN Mestermerke

Ja, jeg ønsker GRATIS BEFARING!

Fields marked with an * are required

 

Ved å klikke send, godtar og bekrefter du vår personvernerklæring.

Personvernerklæring og informasjonskapsler

Beckmann Bygg personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Beckmann Bygg samler inn og bruker personopplysninger.

Beckmann Bygg, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

 

Behandling av personopplysninger på beckmannbygg.no

Webredaktøren har det daglige ansvaret for Beckmann Bygg sine behandlinger av personopplysninger på beckmannbygg.no, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

 

Nettstatistikk

Beckmann Bygg samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på beckmannbygg.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics satt opp via Google Tag Manager på vårt nettsted. Informasjon fra dette verktøyet utleveres ikke fra Beckmann Bygg til andre aktører. Vi anonymiserer IP.

 

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.
Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

 

Nyhetsbrev

Beckmann Bygg sender ut nyhetsbrev via e-post. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. E-postadressen lagres i en database og deles ikke med andre. Informasjonen slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv. Du kan velge å oppgi om du representerer en virksomhet eller en privatperson. Dette gjøres for at vi kun skal sende relevant informasjon.

 

E-post og telefon

Beckmann Bygg benytter e-post og telefon som en del av det daglige arbeidet for å oppfylle lovpålagte oppgaver etter personopplysningslov og forvaltningslov. Daglig leder i avdelingen der e-posten eller telefonsamtalen mottas har det daglige ansvaret for behandlingen av personopplysninger i denne sammenheng.
Beckmann Bygg medarbeidere benytter i tillegg e-post i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter. Den enkelte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og minst hvert år gjennomgå og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved fratreden slettes e-postkontoene, men enkelte relevante e-poster vil normalt bli overført til kollegaer.
Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post.
Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.
De ansatte har en oversikt over de siste anropene på sine telefoner. Dersom en telefonsamtale er knyttet til en enkeltsak, vil det kunne bli skrevet et notat etter samtalen. Det gjøres ingen øvrig systematisk registrering av telefonsamtaler hvor innringer kan identifiseres.

 

Kontakt oss

E-post: post@beckmannbygg.no
Telefon: +47 22 28 85 08
Postadresse: Smalvollveien 58, 0667 Oslo