Startbanken Sentralgodkjenning BVN Mestermerke

Ja, jeg ønsker GRATIS BEFARING!

Fields marked with an * are required

 

Ved å klikke send, godtar og bekrefter du vår personvernerklæring.

Bli Inspirert av vÅre smarte lØsninger

OPPUSSING AV HUS

Uansett om du ønsker å gjøre mest mulig av oppussingen selv, eller overlate alt til oss, så har alle som skal pusse opp hus én ting felles; de ønsker å gjøre det riktig første gang. Ved å få jobben utført av fagfolk er du garantert veldokumentert og grundig utført arbeid. Det kommer godt med når huset skal selges eller forsikringsselskapet kontaktes.

 

BECKMANN BYGG HAR DE BESTE HÅNDVERKERNE

Alle våre håndverkere er godkjente fagarbeidere. Vi er kjent for vår punktlighet og leverer resultater raskt og effektivt innenfor budsjett. Spør oss gjerne om referanser, og ta en titt på bildene fra noen av våre mange prosjekter.

Vi har 30 års erfaring med norsk byggeskikk og norsk regelverk. I tillegg er vi naturligvis en godkjent våtromsbedrift, FFV.

Skal du pusse opp badet?

 

NÅR MÅ MAN HA FAGFOLK TIL Å PUSSE OPP HUS?

Det er først og fremst når det kommer til bærekonstruksjoner, brannskiller, strøm og vann at man må ha fagkyndige folk til jobben. Videre bør større inngrep som riving avklares med rørlegger og andre som kan vurdere hva som eventuelt bør stå igjen.

Når det gjelder maling anbefales det å forhøre seg med fagfolk om materialvalg og fremgangsmåte. Det er frustrerende om maling på baderom slår sprekker og bobler etter kort tid, fordi man gjorde en feilvurdering.

Apropos baderom, så er flislegging et minelagt område. Her er det viktig å ta rørleggerens råd på alvor og få til riktig fall mot sluk og korrekt påført membran.

 

Lag en plan først

Oppussing behøver ikke å ta dobbelt så lang tid og være dobbelt så dyrt som du først hadde trodd. Med en gjennomtenkt plan unngår du ubehagelige overraskelser.

Beckmann bygg foretar gratis befaring og hjelper deg med en totalplan på hvordan planlegge oppussing for hele prosjektet

Planen bør inneholde følgende punkter:

  • Mål for sluttresultatet
  • En planlagt rekkefølge av delprosjektene
  • En planlagt tidsbruk på alle delprosjektene
  • Et budsjett

Ikke kjøp en tube sparkel engang før du har en klar plan for oppussingsprosjektet. Jo større prosjektet er, desto mer omfattende og detaljert må planen være.

Det er dyrt og tidkrevende å for eksempel måtte gjennomføre to søknadsprosesser hvis en totalplan for oppussingen avdekker flere forhold som kan behandles i samme søknad.

 

BRUK EKSPERTER TIL Å PUSSE OPP AV HUS

Det er rimeligere å få hjelp fra eksperter og gjøre jobben riktig første gang, enn å prøve og feile på egenhånd. Beckmann bygg har erfaringen og kompetansen som kreves både for å navigere gjennom byråkratiske søknadsprosesser og utføre selve prosjektet. Dessuten er vi en totalleverandør av alle tjenester som kreves for å ferdigstille oppussingen av ditt hus.

Ikke glem å kartlegge luftlekkasjer før du setter i gang. Beckmann Bygg utfører termofotografering av bygget. Nå som det bygges mer “tette” hus med type TEK10 eller den nyere standarden for byggteknisk forskrift, TEK17, så bør det ikke være rom for at lekkasjer oppstår.

 

Kontakt oss om å pusse opp hus

Vi er her for å hjelpe deg i mål med å pusse opp gammelt hus. Ring oss på 22 28 85 08 eller fyll ut vårt kontaktskjema øverst på siden, så blir vi enige om et tidspunkt for gratis befaring.

 

 

OPPUSSING AV HUS

Vi er godkjent våtromsbedrift FFV og har sentral godkjenning i Statens Byggtekniske etat. Beckmann bygg tilbyr derfor alle faggrupper. Vi har de riktige fagfolkene, så Beckmann Bygg kan ta på seg rollen som totalentreprenør for ditt prosjekt. Vi følger alle regler iht. HMS og alle våre medarbeider er godkjente fagarbeidere. Beckmann Bygg utfører oppdrag på oppussing av leilighet og oppussing av sameier og borettslag. Vi har også spesialkompetanse ved å bygge egne innredninger for de som ønsker et litt mer unikt uttrykk.
 

Hvorfor velge Beckmann Bygg til å pusse opp  hus?

  • Fagfolk
  • Raske og effektive
  • Prisgunstige

Utført til riktig tid og du slipper å tenke på noe som helst.

Vi utfører hele jobben fra planlegging til gjennomføring.

Vi stiller gjerne med referanser og før og etter bilder på prosjekter vi har gjennomført.
 

 

PUSSE OPP HUS – HVA ER VIKTIG?

Enten du skal endre strukturen eller konstruksjoner på ditt hjem er det viktig å få det utført av fagfolk. Disse endringene kan påvirke og inkludere f.eks garasje eller utendørs struktur.

Ved oppussing av hus er det er nødvendig å dokumentere alt som er utført. Spesielt med tanke på når du skal for eksempel selge huset eller dokumenter arbeidet for forsikringsselskaper hvis du skulle være uheldig å være utsatt for noen ulykker. Har du ikke arbeidet dokumentert, kan dette føre til at prisen på huset synker og usikkerheten sprer seg.

 

Vi tilbyr gratis befaring og du får en fornuftig pris med en tidsplan når arbeidet skal være utført.

Oppussing av leilighet?

Trenger du inspirasjon eller ønsker et tilbud på oppussin av leilighet? - les mer

Oppussing av bad?

Beckmann Bygg har over 30 års erfaring med oppussing. Få et tilbud på oppussing av ditt bad! - les mer